Novosti

2 vina Iločkih podruma u finalu izbora VINA GODINE!

22.12.2016.

U velikom finalu IZBORA ZA VINO GODINEKulta Plave Kamenice2. mjesto osvojila je GRAŠEVINA VELIKA BERBA 2011 Iločkih podruma, a na 5. mjestu Decanter platinasti TRAMINAC IZBORNA BERBA 2011!

Dvadesetak uspješnih i kompetentnih predstavnika hrvatske vinske scene glasovalo je u anketi Kulta Plave Kamenice za izbor Vina godine. Organizator je žiriju ponudio deset domaćih vina, iz svih „žanrova“, koja su obilježila 2016. godinu.

Iločki podrumi jedna su od dvije vinske kuće u Hrvatskoj, koji su sa dva svoja vina ušli među prvih 10. Drugo mjesto na listi 10 najboljih vina Hrvatske pripalo je našoj GRAŠEVINI VELIKA BERBA 2011 s osvojenih 58 bodova.

Na 5. mjestu je naš Decanter platinasti TRAMINAC IZBORNA BERBA BOBICA 2011.

Organizator izbora dodao je kako  je ovaj rezultat, budući su Iločki podrumi jako velika vinarija s godišnjom proizvodnjom od više milijuna litara u svim žanrovima i rangovima cijena, još značajniji.

Ovim putem čestitamo pobjedniku vinske Hrvatske, „Clai Brombonero 2013“  i  svim ostalim velikim vinima koja su ušla na ovu prestižnu nacionalnu listu najboljih!

U nastavku pregled osvojenih nagrada za vina s kojima smo opetovano potvrdili originalnost i ekskluzivnost našeg terroira Principovac, naše Vere Zima  i obranili  naslov najnagrađivanijeg podruma Hrvatske.