Novosti

Pozivamo vas na 5. Noć vina!

17.08.2017.

TZ grada Iloka i Iločki podrumi pozivaju Vas na 5. Noć vina koja će se održati 25.08.2017. u sklopu jubilarne 50. Iločke berbe grožđa.

Turističko naselje Stari podrum za tu priliku na jednu noć postaje mjesto na kojem oživljava prošlost, gdje se veliča božanska kapljica i gdje je na pravom mjestu uživanje!

Priuštite si nezaboravno otkrivanje novih senzacija, otkrijte neotkriveni dio starog vinskog svijeta i priče najstarijeg vinskog podruma, opustite se u jedinstvenom ambijentu terase stoljetnih podruma uz glazbu i vrhunska vina Iločkih podruma. Vina izvorno punjena na posjedu, vina protkana snagom Dunava, ponosom tradicije, ljepotom krajolika i karakterom jedinstvenih vinogradarskih položaja Principovac i Vukovo!

5. Noć vina održati će se 25.08.2017. s početkom u 21:00 sat.

Cijena degustacijske čaše, kušanje 7 odabranih vrhunskih vina Iločkih podruma, organizirano vođenje i razgledanje najstarijeg vinskog podruma iz 1450. je 50,00 kn.

Tijekom večeri u restoranu Stari podrum možete naručiti za ovu prigodu osmišljena jela s autohtonim namirnicama Hrvatskog Podunavlja.

Za dobru atmosferu će se pobrinuti Sing Song Swing band!

Posebna ponuda za „Noć vina”:
Noćenje s doručkom za dvije osobe + ulaznice za 5. Noć vina = 430,00 kn!
(potrebna prethodna rezervacija)

Otkrijte s nama neotkrivenu priču starog vinskog svijeta, gdje je povijest vina ispisala svoje prije više od dva tisućljeća, gdje je vino bilo i ostalo izvor i stil života.

Info, najave i rezervacije:
Tel. 032 590 088
Email: staripodrum@ilocki-podrumi.hr