Novosti

ADVENT U ILOČKIM PODRUMIMA

30.11.2020.

I ovih blagdana Iločki podrumi pripremili su brojna iznenađenja za vinoljupce. Kako bi upotpunili blagdanske trenutke koji su pred nama, svakog dana od 1. do 24.12. u našim vinotekama očekuje Vas 20% popusta na brojne artikle iz našeg asortimana.

Osim toga, na našim društvenim mrežama, Facebook i Instagram, pripremili smo i nagradni natječaj gdje ćemo svakog dana, također od 1. do 24.12., otvarati po jedan prozorčić adventskog kalendara, a zadatak će biti točno odgonetnuti o kojem vinu je riječ. Osoba koja prva pošalje točan odgovor s punim nazivom vina, osvaja to vino kao nagradu. Vino će moći preuzeti u najbližoj vinoteci te osobnim dolaskom ostvariti pravo na posebno poklon iznenađenje. U slučaju nemogućnosti osobnog dolaska u vinoteku, dobitnik će nagradu dobiti na kućnu adresu.

Popis i adrese vinoteka dostupne su na linku: https://www.ilocki-podrumi.hr/o-ilockim-podrumima/vinoteke/

Za sve dobitnike koji na našim društvenim mrežama objave fotografiju blagdanskog stola s osvojenim vinom Iločkih podruma s oznakama #SretanBožić, #BlagdanskiStol, #IločkiPodrumi, #NajnagrađivanijiPodrumHrvatske, dodatno nagrađujemo s poklon bonom od 20% popusta na kupnju vina iz naše Premium kategorije u našim vinotekama iskoristivim do 31.01.2021.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA_Iločki podrumi – Tekući adventski kalendar.