Novosti

Zlatna medalja za Traminac izborna berba bobica 2012 na ocjenjivanju vina Vinitaly

20.04.2017.

  1. Sajam Vinitaly održao se u Veroni od 9.-12. Travnja a okupio je mnogobrojne europske i svjetske izlagače među kojima su Iločki podrumi još jednom potvrdili svoju izvrsnost

S tradicijom dužom od pola stoljeća Vinitaly je jedan od najvećih i najvažnijih svjetskih vinskih sajmova, koji je ove godine privukao više od 140 tisuća posjetitelja, uključujući veliki broj ljudi iz vinskog biznisa. Upravo zbog toga Vinitaly je postao sjajno mjesto za otkrivanje novih (kvalitetnih) vinskih podruma i  mjesto gdje se učinkovito stječu vještine bitne za unapređenje kakvoće proizvoda, dopunu vinske ponude, prezentaciju i plasman robe.

Brojne nagrade za vina Iločkih podruma na svjetskim natjecanjima ove i prijašnjih godina, potvrda su kvalitete naših vina gdje se posebno ističe Traminac. Tako je Traminac izborna berba bobica 2012 osvojio Zlatnu medalju na sajmu Vinitaly te se s  osvojenih 90 bodova smjestio u sam vrh svjetske elite.

Traminac izborna berba bobica je zlatno žute do jantarne boje, intenzivnog i bogatog mirisa na ružu s nježnim mednim notama karakterističnim za predikatna vina. Ovo plemenito vino punog je, harmoničnog i slatkastog okusa koji dugo ostaje u ustima i u pamćenju!

Važno je napomenuti kako su se do sada vina Iločkih podruma s ovoga prestižnog natjecanja vraćala sa sjajnim rezultatima i to kako slijedi:

  1. godina – Traminac Izborna berba prosušenih bobica 2006 – Velika zlatna medalja

– Traminac Ledena berba 2007 – Zlatna medalja

  1. godina – Traminac Principovac 2008 – priznanje

– Traminac izborna berba bobica 2008 – priznanje

Sudeći po do sada osvojenim medaljama Iločki podrumi zasluženo nose naziv najnagrađivanijeg podruma Hrvatske te su naša vina na dobrom putu da zadrže tu titulu i ove godine te dokažu svoju posebnost i kvalitetu.

vino traminac