[11. NOĆ VINA] Petak 25. kolovoz provedite u kušanju vina Iločkih podruma
07.08.2023.

11. NOĆ VINA Petak 25. kolovoz provedite u kušanju vina Iločkih podruma

I ove godine, uoči 56. Iločke berbe, u petak, 25. kolovoza u čarobnom, ljetnom ambijentu terase Starog Podruma, u sjeni stoljetnih oraha i lijeski, uživat ćemo u 11. Noći Vina, vinsko – glazbenom događaju, gdje oživljavamo prošlost, uživamo u božanskoj kapljici i budimo hedonizam u sebi.

S početkom u 21:00 sat, posjetitelji  11. Noći Vina, moći će uživati u 7 odabranih vina Iločkih Podruma, koje će posjetitelji kušati na degustacijskim punktovima, zvucima jazz-a u izvedbi Sing Song Swing band-a,  izdvojenoj eno-gastro  ponudi restorana Stari Podrum, a naši vodiči će Vas upoznati s bogatom poviješću i dugom tradicijom proizvodnje vina, turom kroz stare vinske podrume iz 1450 godine. Nakon ponoći, priprema se lijepo iznenađenje za sve posjetitelje.

Iločki podrumi su ovaj vinsko-glazbeni događaj,  održali i pretvorili u tradiciju, a tome uvelike zahvaljuju dragom prijatelju i suradniku, koji nas je nedavno napustio, pokojnom Ivici Miličeviću, dugogodišnjem direktoru ureda turističke zajednice Grada Iloka.

Noć Vina posvećena je Ivici, uz trajno sjećanje na dragog prijatelje, odličnog suradnika i velikog stručnjaka u turističkoj branši.Ideju za koncept i ime samog događaja osmislio je upravo Ivica, a dalje smo u zajedničkoj suradnji, razvijali i usavršavali Noć Vina, vodeći se željom da ova noć bude drugačija od svi dotadašnjih događanja u Iloku. Zasigurno smo u tome uspjeli, a to nam dokazuju i dosadašnje pozitivne reakcije svih posjetitelja i gostiju, kako Iločana, tako i gostiju iz bliže okolice, ali i onih koji dolaze iz udaljenijih krajeva Hrvatske i inozemstva i ostaju cijeli vikend u Iloku.

Pozivamo sve  koji se vole opustiti uz vrhunska vina, protkana snagom Dunava i dva tisućljeća dugom tradicijom, odličnu gastro ponudu, dobru glazbu,  vratiti se u povijest, uživati u lijepoj prirodi, … da dođu u Ilok, zadnji vikend u kolovozu i prvi vikend u mjesecu rujnu na tradicionalnu  11. Noć Vina  i 56.  Iločku Berbu Grožđa.

 

Cijena ulaznice je 20 €. Svi upiti i rezervacije na : staripodrum@ilocki-podrumi.hr

ili tel. 032 590 088

Noć vina

stari podrum