O Iločkim podrumima

O Iločkim podrumima

Već smo tradicionalno dio vaših najljepših i nezaboravnih trenutaka!

Iločki podrumi simbol su očuvanja hrvatske vinarske tradicije stare više od dva tisućljeća. Naša vina odlikuje snaga Dunava i karakter jedinstvenih položaja Principovac i Vukovo. Bez obzira na to jeste li istinski poznavatelj vina ili ste na putu da to postanete, kada okusite kraljevski Traminac i vrhunsku Graševinu shvatit ćete da je vino ovdje više od profesije.

Istražite vina

Principovac & Vukovo – vina s jedinstvenih vinogradarskih položaja

Naši su vinogradi smješteni na valovitim platoima Fruške gore podno Dunava s jedinstvenom mikroklimom, što zajedno s enolozima, vinarima i vinogradarima vinima Iločkih podruma daje potpis koji prepoznajete u svakoj butelji.

Iločki podrumi imaju 360ha vlastitih nasada, dok grožđe od kojih se stvara vino za klasičnu liniju svake godine pažljivo biramo od lokalnih kooperanata.

Radimo sve za vaše najljepše trenutke!

Naša glavna misija je nastaviti stvarati vina s jedinstvenim potpisom vinogradarskih položaja Principovac i Vukovo, naših enologa, kao i svakog našeg zaposlenika. Naš tim od 250 ljudi svakodnevno radi na tome da Vaše najljepše svakodnevne i nesvakodnevne trenutke obilježite najboljim vinima!

Osjećajte se kao kod kuće!

Kako bi Vaše vinsko iskustvo bilo potpuno, uvijek ste dobrodošli u naš Stari podrum i na Ladanjsko imanje Principovac gdje razvijamo turističku ponudu kojoj je baza vinski, gastro i kulturno-povijesni turizam. Tko jednom dođe, uvijek se vraća.

Posjetite destinaciju

Otkrijte bogatu povijest Iločkih podruma

Stari podrumi iz 15. i 18. stoljeća koji kriju brojne priče, pogled na vinograde i uživanje na Ladanjskom imanju Principovac baš kao što je nekada davno uživala plemićka obitelj Odescalchi su samo neke od povijesnih crtica koje trebate doživjeti.

Istražite povijest