[NAGRADNI NATJEČAJ] Navijaj za naše i osvoji navijački poklon paket Iločkih podruma!
06.12.2022.

NAGRADNI NATJEČAJ Navijaj za naše i osvoji navijački poklon paket Iločkih podruma!

Sada je vrijeme za velike stvari, kako to samo naši Vatreni znaju! Navijaj za naše, a mi ti darujemo sve potrebno za tebe i tvoju ekipu te utakmicu s Brazilom! 🙂

Zadatak je jednostavan – u objavi na Facebooku Iločkih podruma označi svoju ekipu s kojom navijaš, a mi ti darujemo navijački poklon paket. Fotografija navijačke ekipe koja već navija za Iločke podrume donosi više šanse! 😉

Nagrađujemo te s 3x poklon paketa, od kojih svaki poklon paket uključuje:

  • 1x Graševina Bag in Box 3L
  • 3x navijačke majice Iločkih podruma za tebe i ekipu
  • 3 nogometne lopte Iločkih podruma

Dobitnici nagradnog natječaja bit će objavljeni na Facebook stranici Iločkih podruma, u srijedu navečer u 20:00 sati. Poklon paketi se šalju u četvrtak prijepodne kako bi stigli na vrijeme za utakmicu protiv Brazila. 😉

Napomena: sudjelovati smiju samo punoljetne osobe. 


Prije sudjelovanja obavezno je pročitati pravila nagradnog natječaja: 

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA
ILOČKI PODRUMI D.D.

Nagradni natječaj:
Navijaj za naše i osvoji navijački poklon paket Iločkih podruma!

Članak 1.
Organizator

Priređivač nagradnog natječaja je tvrtka Iločki podrumi d.d. sa sjedištem u Iloku, ulica Dr. Franje Tuđmana 72, 32 236 ILOK, OIB: 38793818363, u daljnjem tekstu Organizator.

Članak 2.
Nagradni natječaj

Nagradni natječaj Navijaj za naše i osvoji navijački poklon paket Iločkih podruma!

se održava u trajanju od 2 dana.

Članak 3.
Trajanje nagradanog natječaja

Nagradni natječaj traje od utorka, 6. 12. 2022. godine u 11:30 h do srijede, 7. 12. 2022. godine u 20:00 h.

Članak 4.
Svrha priređivanja

Svrha priređivanja nagradnog natječaja je promocija proizvoda i usluga Organizatora.

Članak 5.
Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s državljanstvom i prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja zadovoljavaju uvjete korištenja Facebooka i Instagrama:

https://www.facebook.com/legal/terms
https://www.facebook.com/help/instagram/termsofuse .

Djelatnici Organizatora, kao i osobe koje su na bilo koji način sudjelovale u pripremi i realizaciji natječaja i članovi njihove uže obitelji nemaju pravo sudjelovanja.

Članak 6.
Objava pravilnika nagradnog natječaja

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na službenoj web stranici Iločkih podruma u kategoriji “Novosti” te na službenoj Instagram stranici Iločkih podruma.

Članak 7.
Način sudjelovanja u natječaju

Za pravo sudjelovanja u natječaju sudionici imaju zadatak ispod Facebook objave nagradnog natječaja na stranici Iločkih podruma označiti svoju navijačku ekipu. Opcionalno je postaviti i fotografiju navijačke ekipe ako su navijali uz vina Iločkih podruma. Dobitnici će biti objavljeni u komentarima te iste objave. Broj komentara je neograničen.

Članak 8.
Odabir dobitnika

Dobitnike će odabrati žiri Organizatora prema kriteriju slučajnog odabira. Dobitnici će biti objavljeni u na web stranici u kategoriji “Novosti” te ispod objave Facebook nagradnog natječaja. Sveukupno će biti odabrano najviše tri dobitnika. Dobitnici se trebaju javiti organizatoru u inbox Instagram stranice.

Članak 9.
Nagrada

U ovom natječaju ukupno će biti dodijeljena tri poklon paketa, od koji svaki sadrži sljedeće:

  • 1x Graševina BinB 3L
  • 3x navijačke majice Iločkih podruma
  • 3x nogometne lopte Iločkih podruma

Dobitnik će navijački poklon paket dobiti na svoju adresu.

Nagrade se mogu prenositi na drugo ime i prezime ali isključivo uz prethodnu najavu Organizatoru.

Članak 10.
Osobni podaci

Sudionici prijavom u ovaj nagradni natječaj potvrđuju da su upoznati s činjenicom da je voditelj obrade podataka Organizator.

Prijavom u ovaj nagradni natječaj sudionici daju izričitu i nedvojbenu privolu Voditelju obrade osobnih podataka da osobne podatke koje su sudionici pružili koriste i obrađuju isključivo u svrhu utvrđenja identiteta nagrađenog sudionika i predaje/uručenja nagrade, kao i da se ti podaci koriste i obrađuju isključivo u svrhu provedbe ovog nagradnog natječaja te dalje neće biti korišteni.

Organizator kao voditelj obrade podataka imat će pristup osobnim podacima koje su sudionici ustupili Organizatoru isključivo zbog preuzimanja nagrade.

Svi prikupljeni osobni podaci o dobitnicima će biti obrisani nakon što dobitnici preuzmu nagrade i neće biti korišteni u druge svrhe.

Članak 11.
Prava sudionika

Sudionici ovoga Nagradnog natječaja sudjelovanjem potvrđuju da su upoznati od strane Organizatora o svojim pravima i to:

  • pravo na povlačenje privole za obradu svojih podataka jednostavnom obaviješću organizatoru na bilo koji od dostupnih kontakata Organizatora, bez da takvo povlačenje privole utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je povučena
  • pravu na pristup svojim osobnim podacima i traženje njihova ispravka ili brisanja
  • pravu na podnošenje prigovora na obradu podataka sudionika na adresu sjedišta Organizatora navedenu u članku 1. ovih Pravila ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka
  • pravo dobiti od Voditelja obrade potvrdu obrađuju li se osobni podaci sudionika te pristup tim podacima.

Članak 12.
Zaštita osobnih podataka

Voditelji obrade podataka, rukovat će podacima sudionika u skladu s regulativom o zaštiti osobnih podataka.

Davanje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno i prepušteno je volji sudionika koji ispunjavaju uvjete iz Članka 7. i koji prihvaćanjem ovim Pravila sudjeluju u nagradnom natječaju.

Voditelji obrade jamče da osobne podatke koji mu budu dostavljeni u ovdje propisanu svrhu neće koristiti niti u koju drugu svrhu osim ovdje navedenu na koju su sudionici i dali privolu.

Članak 13.
Objava dobitnika

Svi dobitnici će biti objavljeni te kontaktirani i obaviješteni o dobivenoj nagradi od strane voditelja obrade podataka najkasnije 7 radnih dana po završetku nagradnog natječaja.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime i prezime, kao i sadržaj koji su objavili (fotografija, video ili reels) mogu objaviti prilikom proglašenja dobitnika u svrhu transparentnog prikazivanja pobjednika.

Članak 14.
Izmjena Pravila

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici prihvaćaju Pravila i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o čemu će sudionici biti pravovremeno obaviješteni putem službenih stranica na društvenim mrežama Organizatora.

Članak 15.
Prekid natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni na službenim društveno mrežnim stranicama/profilima Organizatora.

Članak 16.
Odgovornost za sadržaj

Sudionik nagradnog natječaja isključivo je odgovoran za sadržaj poruke koju objavi. Sudionik ne smije objavljivati sadržaj koji bi povrjeđivao prava trećih osoba, nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj, lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane niti sudjelovanjem kršiti odredbe važećih zakona i propisa.

Organizator zadržava pravo ukloniti bilo koji sadržaj unesen od strane sudionika nagradnog natječaja, ukoliko isti predstavlja kršenje odredbi važećih propisa u Republici Hrvatskoj, uvjeta ovog nagradnog natječaja te ako se može smatrati uvredljivim ili štetnim na bilo koji način.

Članak 17.
U slučaju spora

U slučaju spora između Organizatora i sudionika ovog Nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 18.
Napomena

Ovaj nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom i Instagramom, Facebook i Instagram ga ne promiču niti sponzoriraju. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete tvrtki Iločki podrumi d.d., a ne Facebooku i Instagramu. Napominjemo, Facebook i Instagram predstavljaju javni prostor i objava bilo kojeg formata sadržaja, uključujući i fotografije može predstavljati zadiranje u privatnost kako samih sudionika natječaja tako i trećih osoba. Ukoliko sudionici natječaja objave kakav sadržaj/fotografije na našoj Facebook i Instagram stranici, smatrat ćemo da su ga objavili svojevoljno, te Iločki podrumi d.d. ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od strane bilo kojih trećih osoba. Također, smatrat ćemo ako su sudionici objavili bilo kakav sadržaj na našoj Facebook i Instagram stranici (uključujući fotografije, poruke, komentare) da imaju sva potrebna ovlaštenja za objavu takvog sadržaja. Takvom objavom sudionici natječaja daju Organizatoru dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe te se ujedno odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im po toj osnovi pripadaju.

Zaštita osobnih podataka kao što su ime, prezime i slični podaci koji su javno vidljivi na Facebook i Instagram profilu regulirana je Člankom 9., Člankom 10. i Člankom 11. ovog Pravilnika.

U Zagrebu, 6. prosinca 2022. godine

Iločki podrumi d. d.