Prezentacija vina Iločkih podruma – Otok Brač
31.05.2023.

Prezentacija vina Iločkih podruma – Otok Brač

Jedna od najvećih i najnagrađivanijih vinarija u Hrvatskoj, Iločki Podrumi, u četvrtak 18.05.’23. na otoku Braču , u Sutivanu, upriličili su degustaciju, dijela bogatog asortimana vina i druženje uz srijemske i slavonske gastro delicije.
Većinski vlasnik Iločkih Podruma g. Jura Mihaljević, zajedno s Upravom Iločkih Podruma, ugostili su 50-ak hotelijera, vlasnika restorana i kafića, ugostiteljskih djelatnika kao i djelatnike javnih i državnih tvrtki s cijeloga otoka Brača.

Gosti su uživali u vrhunskim suhim, poluslatkim i slatkim vinima i dakako, nadaleko poznatom Tramincu Iločkih Podruma. „Vjerujemo da smo uspjeli, izvrsnošću naših vina, zadovoljiti najzahtjevnija nepca, a time i potaknuti ugostitelje da ih uvrste u vinske karte svojih hotela i ugostiteljskih objekata, jer naša vina svojom kvalitetom i prilagodljivošću, jednako dobro se sljubljuju, kako s kontinentalnom kuhinjom, tako i s izvrsnim mediteranskim specijalitetima, ali su i za uživanje, nevezano za gastro sljubljivanje.

Veliku zahvalu upućujemo gospodinu Petru Anibaloviću, koji je inicirao i pomogao organizaciju ovog druženja, direktorici TZ Sutivan, gospođi Tonšić, na podršci, a također i svim hotelijerima i ugostiteljima, kao i našim partnerima – distributerima.

Želimo svima uspješnu turističku sezonu, a nakon što ona završi, očekujemo Vas u Iloku!“